( ... Думи, стаени в крайчеца на устни)
Вървя по облаци,
А газя в кал...
Лицето Тъмно е -
ЛЮБОВЕН ДИВ КАПАН!
Разгръщам Космоси,
А рина тор от спомени...
Неутолена Жар!
~*~ ~*~
А Пътят прашен е.
Пълен с Думи-стон!
ДУМИ-ХРАМ!!!!!!
Устните ми - човчица на птиче...
Миглите ми - пух от птичи смях...
Дланите ми - плуващи в косите...
Диря са от звезден прах...
Дрехата ми - стигаща петите,
Пак замира в унес плах…
Не стигнала,
Не пипнала тревите -
Гонещи Дъха ми
Млад...
~*~ ~*~
Ще плачат в кръв косите!
Ще чезна в Дълбините!
НО ЩЕ ТЕ СТИГНА
ПАК, ЛЮБОВ!
Прекършен съм!
Самотен Звяяярррр!!!
Изригнал ураганен Плам!
БУРЕНОСЕЦ СЪМ!
Пресичащ в Хоризонта
НЯЯЯЯМ!
РАЗДИРАЩ ПЪТИЩА немити,
Потънали във СРАМ...
Събирам Завесата на Дните...
ВЪВ ВРЕМЕТО ПОТЪВАМ
САААААААААММ!!!
САМОТЕН ПЪТНИК СЪМ...
Пресичащ Светове на Блян...
ОТДАДЕН СПОМЕН СЪМ!
ПРОЗРАЧЕН ЗВУК!
РАЗГОЛЕН СВЯН!
Маг забравен съм...
Държа на устните си
Меч и Цвят на Лотос бял!
ОТДАДЕН СПОМЕН СЪМ!
Отречен цар...
БЕЗСЛОВЕН ОТЗВУК СЪМ!
Брилянтен глас...
ЗАТИХНАЛ ХРАМ!
~*~ ~*~
Откъснах своя Лотос бял...
На Устните ти посадих
Цветя от плът - Говорещ Храм...
НААААРД!!!
( СЪБИРАНЕ НА ЦВЕТОВЕ)
Затворени листи.
Леа~ Естер
9 март 2010 г
П.П. Проксемика на Чувствата...
Еклектика в лила...
~*~ Край ~*~
http://www.vbox7.com/play:734386c6
© Л-Е Всички права запазени