25.08.2010 г., 22:34 ч.

Невинаги 

  Поезия » Бели стихове
714 0 5

Изтънчените

невинаги

са чувствителни.

Хитреците

невинаги

са умни.

Многословните

невинаги

са убедителни.

Смелите

невинаги

са признателни...

Така е,

защото по-често

надделява

егоизмът!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??