11.08.2013 г., 16:21 ч.

Невинното 

  Поезия » Друга
445 0 0

Години се трупат

една след друга,

а невинното отлита.

Вълшебният замък

златните си порти

не затворил…

ала кой да влезе няма.

Детски мечти и илюзии.

Непотребни са те вече…

и малкото пламъче

в кални локви гази,

бори се то с последни сили

невинното да запази…

трудно е, трудно е,

да се бори знае

с тези локви кални!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??