Aug 11, 2013, 4:21 PM

Невинното 

  Poetry » Other
506 0 0

Години се трупат

една след друга,

а невинното отлита.

Вълшебният замък

златните си порти

не затворил…

ала кой да влезе няма.

Детски мечти и илюзии.

Непотребни са те вече…

и малкото пламъче

в кални локви гази,

бори се то с последни сили

невинното да запази…

трудно е, трудно е,

да се бори знае

с тези локви кални!

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??