24.02.2011 г., 9:29 ч.

Невнимание 

  Поезия
499 0 0

Невнимание

 

 

Как мина днес денят ти,

слънце?

Сънуваш ли ги 

гадните билети?

И ученици как показват карти,

все едно са ФБР агенти.

 

Аз сънувам теб

(но не помня).

Сканирам, без да искам,

всеки рейс

(с правилния камуфлаж)

и когато байка

(колелото, чедо)

взема да подкарам

пак по всеки рейс, аз знам,

ще зяпам.

 

И ако видиш катастрофа -

да знаеш,

че може аз да съм прегазен,

във невнимание,

докат' за теб съм зяпал.

© Тони Бортолаци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??