11.09.2014 г., 18:00 ч.  

Невръстни обяви 

  Поезия » Хумористична
366 0 0

                                Комплексни услуги и др.

 

                     Пускам клюки персонално,

                     хващам бримки идеално.

                     Обличам копчета, шия пижами,

                     събличам дискретно свенливи мадами!?!

                                         За заявки: - Най-късно

                                                                три дена по-рано.

                                     

 

                         Из "Рецептите на Ути"

 

                                Греяна без мед,

                                уиски без лед.

                                Без пудра захар мекици

                                и жена без цици

                                е работа умряла,

                                хабиш материала!!! 

 

 

                                        

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??