16.07.2008 г., 15:46 ч.

Невъзможна 

  Поезия
613 0 5
Невъзможна...
  като сняг през август,
  като сливането на Слънце и Луна,
  като вяра сред простиращата се безбожност,
  като да стигна края на света.

Невъзможна...
   като водопад, течащ нагоре,
   като приятелството между слон и плъх,
   като  таланта в кутия от норми да затворят,
   като  да не иска мед - мечо Пух.

Невъзможна...
   като дърво без корен,
   като човек без сянка в слънчев ден,
   като да си равнодушен пред детски поглед ококорен,
   невъзможно  се оказа  да обикнеш мен.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??