16.03.2019 г., 19:55 ч.

Невъзможна Любов 

  Поезия » Авторска песен
273 0 3

Самотни вечери

и празни сутрини.

Разливам се, като мъгла.

Студени истини,

горещи спомени –

ти любов, ти ме разпиля.

 

Припев:

 

Невъзможна си,

неотложна си...

Сложна си,

сложна си, любов.

Разболяваш ме,

разпиляваш  ме –

невъзможна любов.

 

Самотни изгреви

и тихи залези –

душата е бушуваща вълна.

Студени истини,

горещи спомени –

ти любов, ти ме разпиля.

 

Припев:

 

Невъзможна си,

неотложна си...

Сложна си,

сложна си, любов.

Разболяваш ме,

разпиляваш  ме –

невъзможна любов,

невъзможна любов.

 

15-03-2019

 

ПП: Линк към песента https://www.youtube.com/watch?v=RNKQQ00-Z6w

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??