Самотни вечери
и празни сутрини.
Разливам се, като мъгла.
Студени истини,
горещи спомени –
ти любов, ти ме разпиля.
Припев:
Невъзможна си,
неотложна си...
Сложна си,
сложна си, любов.
Разболяваш ме,
разпиляваш ме –
невъзможна любов.
Самотни изгреви
и тихи залези –
душата е бушуваща вълна.
Студени истини,
горещи спомени –
ти любов, ти ме разпиля.
Припев:
Невъзможна си,
неотложна си...
Сложна си,
сложна си, любов.
Разболяваш ме,
разпиляваш ме –
невъзможна любов,
невъзможна любов.
15-03-2019
ПП: Линк към песента https://www.youtube.com/watch?v=RNKQQ00-Z6w
© Надя Уорендър All rights reserved.