7.03.2007 г., 8:55 ч.

Невъзможна любов 

  Поезия
4495 1 10
                                                        Обичам те толкова силно,
                                                        и знам, че обичаш ме ти,
                                                        но тази любов невъзможна,
                                                        за нас е, нали?


                                                        Аз чаках до днес да те срещна,
                                                        за мене, знам, чакал си ти,
'                                                        и може би има надежда,
                                                        да рухнат онези стени,


                                                        които пред нас се простират.
                                                        Безмилостни те ни делят,
                                                        а времето наше не стига
                                                        през тях да преминем без страх.


                                                        А времето наше отлита,
                                                        не можеме ний да го спрем
                                                        и тази любов ще отмине,
                                                        без даже да дойде при мен,


                                                        без даже със теб да се слее.
                                                        Ще мине навярно край нас,
                                                        и всички мечти и копнежи,
                                                        след нея сами ще вървят.


                                                       Обичам те толкова силно
                                                       и знам, че обичаш ме ти,
                                                       но тази любов невъзможна,
                                                       остана за нас. И боли!
                                                       
                                                        
                                                        
                                                        
             
                                                        
                                                        

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??