23.05.2017 г., 9:17 ч.

Невъзможни неща 

  Поезия » Гражданска
223 2 0

Има и невъзможни неща,
например, под вода да дишаш.
Слънце да грее през нощта,
да си с някого, когото обичаш.

 

Да си купиш хляб без пари,
да нахраниш с череши куче.
С вестник къща да се строи
да те нарани бебешко юмруче.

 

Но когато човек силно иска
той не забелязва тези неща.
Влюбен ли е, поема си риска
и върви по пътя на любовта.

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??