1.11.2008 г., 17:16 ч.

Невъзможно 

  Поезия
646 1 2
    

                                             Невъзможно...


                            Да останеш в мислите на вятъра е трудно,
                            той влюбен е във всичките листа,
                            ту нежно ги целува или лудо
                            обладава в танца на страстта.

                            За дъжда скъп спомен
                            невъзможно е да си,
                            щом със студени пръсти
                            заличил е нашите следи.

                            Да протегнеш длан за мойта обич
                            и за флиртовете вятърни да е забравено,
                            дъждовно-ледените си ръце с какво ще стоплиш,
                            щом сърцето ти е в чужди сънища ограбено?

© Галина Пенкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??