7.05.2008 г., 23:09 ч.

Нея я няма 

  Поезия » Любовна
1128 0 1

Самотен на самотен остров
присядам на крайбрежните скали.
С мечти облял ме залезът,
с шума си галят ме океанските вълни.
Нея я няма!

Неусетно, бързо се здрачи.
Небето потъмня.
Птици и спомени сляха в мрака следи.
Луната засия.
Нея я няма!

Вълшебна красота.
Пясъкът заблестя.
Самотата в мисълта ми прозвъня.
Отново, че съм сам напомни ми Нощта!
Нея я няма!

© Мирослав Дечев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??