15.07.2013 г., 22:24 ч.

Незавидно 

  Поезия » Друга
398 0 3

Махам рани от себе си,

махам страх и засъхнали кърви;

стържа бели цикартрикси,

безвиновно съшивам вини

 

и ви гледам от упор,

и се втренчвам безстрашно, обръгнала

на безкървие, и избирам

под новата кожа да трупам железни скали.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??