7.12.2007 г., 14:20 ч.

незнание 

  Поезия
555 0 2
 

Незнание

 

Къде е генезисът на всеки копнеж -

сняг, по който няма стъпки,

мисли, които нямат словесно отражение.

 

Как се ражда обичта -

сюрреалистично отражение

на съкровеното  чисто желание.

 

Как се формулира притаено чувство -

с милост и нежност,

с камък и нож,

със страст или власт.

© Ина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??