Незнание
Къде е генезисът на всеки копнеж -
сняг, по който няма стъпки,
мисли, които нямат словесно отражение.
Как се ражда обичта -
сюрреалистично отражение
на съкровеното чисто желание.
Как се формулира притаено чувство -
с милост и нежност,
с камък и нож,
със страст или власт.
© Ина Костова Все права защищены