Dec 7, 2007, 2:20 PM

незнание 

  Poetry
566 0 2
 

Незнание

 

Къде е генезисът на всеки копнеж -

сняг, по който няма стъпки,

мисли, които нямат словесно отражение.

 

Как се ражда обичта -

сюрреалистично отражение

на съкровеното  чисто желание.

 

Как се формулира притаено чувство -

с милост и нежност,

с камък и нож,

със страст или власт.

© Ина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??