3.02.2017 г., 8:46 ч.

Ничия 

  Поезия » Философска
1042 2 0

Ничия

 

Безверна

Безкрилна

Ранена

Изгубена

Ничия

Вярваща

Окрилена

Дишаща

Крачеща

Правоизборна

Свободна

Намерена

© Ирена Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??