7.07.2015 г., 8:11 ч.

"Ние'' 

  Поезия » Любовна
600 0 1

"Аз и Ти'' или просто ''Ние"

Какви сме с тебе? Приятели? Любовници дори?

Не знам, ти кажи.

Всичко си ми ти, знаеш ли?

Кажи..

Можеш ли? Искаш ли?

Трябваш ми, чуваш ли?

В нощта, и през деня.

Моля те, недей мълчи!

А ти си моя радост и тъга,

ти си мое бъдеще едничко,

ти си моето всичко!

И когато тръгваш само ако знаеш как боли!

А като те няма колко ми личи...

И като художник рисувам голите стени

с клечка кибрит и замръзнали сълзи.

Имах ли те, ми кажи?! Май.. почти.

Малко повече от никак, нали?

Какви сме ние с тебе?

Приятели? Любовници, дори?

Ти си моето "малко повече от никак",

моето несбъднато ''сега'',

най-изгарящото ''кога''..

Моето несигурно ''почти''

и уверяващо ''нали''.

Какви сме ние с тебе?

Приятели? Любовници дори?

"Аз и ти"?

А може би ''Ние'' по-добре звучи...

 

 

 

 

© Христина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако обичаш някого (това не са мои думи,някой преди време ги,е написал)
    го пусни да си отиде. Ако се върне след време,значи се връща завинаги! Ако не се върне..ТО ТОЙ НЕ,Е БИЛ ЗА ТЕБ! Важното,е да вървиш напред,а не спотаен в себе си само да чакаш...
    Хареса ми откровението Ви! Поздрави!
Предложения
: ??:??