5.07.2008 г., 21:03 ч.

Никога 

  Поезия » Любовна
488 0 3

Самотно е и тихо във душата,

отдавна радостта от там си тръгна,

белязана от теб и от съдбата...

аз никога назад не ще се върна!!!

 

А някога отново щом те срещна,

на поздрава ти няма да отвърна,

ще мина аз на улица отсрещна

и погледа от тебе ще извърна.

 

А спомена за времето, което

днес моят свят на самота обрече,

ще погреба завинаги в сърцето...

но никога не ще се върна... ВЕЧЕ!!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??