24.12.2004 г., 18:23 ч.

Никога 

  Поезия
960 0 0
Никога, никога, никога
не ме эабравяй.
Никога, никога, никога
не ми прощавай.
Никога, никога, никога
не ме накаэвай.
Никога, никога, никога 
не ми каэвай сбогом. 
Никога, никога, никога... 

© Анжела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??