Dec 24, 2004, 6:23 PM

Никога 

  Poetry
962 0 0
Никога, никога, никога
не ме эабравяй.
Никога, никога, никога
не ми прощавай.
Никога, никога, никога
не ме накаэвай.
Никога, никога, никога 
не ми каэвай сбогом. 
Никога, никога, никога... 

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??