2.03.2019 г., 11:05 ч.

Никога не ме оставя 

  Поезия » Друга
188 0 0

Благодаря на Бога, всеки ден...
дори когато сякаш съм в мрака,
дори да съгреша е пак със мен,
от грешния си път да се обърна, чака!

 

Благодаря на Бога, всеки час,
защото винаги е с мене, зная!
Дори когато съгрешавам аз,
отново чакаме да се покая!

 

Благодаря му, много от сърце,
никога в нужда той не ме остава,
винаги повдига ме със свойте ръце
и проблемите ми, всички разрешава.

 

Благодаря ти, Боже мили,
винаги когато падна ме повдигаш
и когато вече, сякаш нямам сили,
навреме винаги при мен пристигаш!

 

В беда когато съм, не ме оставаш,
дори когато тъна в яма, сякаш аз,
винаги ръката си към мен подаваш,
към теб когато викне, моят глас.

 

Винаги ръката си към мен подаваш,
никога в беда, не ме оставяш,
от греховете ми ме оправдаваш
и в живота мои се прославяш.

 

Никога не ще те аз оставя,
чувам твоят нежен глас,
затова Исусе, ще те славя,
на теб ще служа вечно аз!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??