25.04.2006 г., 20:25 ч.

Никога не спрях да те обичам 

  Поезия
779 0 3

Никога не спрях да те обичам,

дори когато нараняваше ме без причина.

Не спрях и с обич да изричам

и отново да повтарям твойто име.

 

Не спрях да те обичам и когато

сърцето ми изтръгна и замина.

Когато ме остави да те чакам

без да знам дали отново ще те видя.

 

Не спрях да те обичам и тогава,

когато встрани от мен погледна.

Не престана да ми липсва до забрава

мирисът на кожата ти бледна.


И когато до теб не се събуждах вече
пак не спрях да те обичам.
Не спрях и да те наблюдавам отдалече,
за да имам стимул да се вричам.

Дори когато ме напусна и забрави

пак не спрях да те обичам.

След себе си хиляди спомени остави

през пръстите ми тихо да изтичат.

 

Никога да спра да те обичам няма,

чувствата ми ще ги има винаги.

Дай си ми сърцето моя измамо

или върни ми твоето завинаги!

 

 

© Малена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??