9.04.2012 г., 12:17 ч.

Никога повече 

  Поезия » Любовна
747 0 4

Не заслужаваш абсолютно нищо,

мое мило неблагодарно същество!
За мен важно бе всяко малко нещо,
а ти се смяташе за божество...
Не мога и не искам твоите висини
да стигна; аз лично мои низини,
но сама - без твоя помощ, искам.
Сама да бъда повече ми приляга,
спрях себе си до теб да притискам.
Очи затварям и отдръпвам се веднага.
Не те искам вече. Не и такъв,
какъвто чак сега разбрах,
че можеш да бъдеш - лъжлив
облик; спомени на прах...

© Ис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??