1.10.2008 г., 0:23 ч.

Никога Роден! 

  Поезия » Друга
538 0 1

Никога Роден!

 

Не усещаш ли студа, който връхлита?
Като приближаващата се буря!
Нищо по-различно от обичайното,
нищо по-добро от предишното!


Мога да усетя как тъмнината
превзема светлината в душата ми!
Защо си тук? Защо? Защо си тук?
Какво? Какво става? Нищо по-добро!
Нищо по-различно! Никога роден!


Никой! Никой не се интересува...
От това, което се крие в теб...
Кръвта, която тече във вените ти!
Никой, никой никога, не се интересува!
Никой, никой в действителност не го
е грижа! Никога роден!


Виждам залеза,
ти виждаш ли изгрева?
Какво! Какво? Никой! Никога!
Нищо различно! Нищо, което да ме
заинтригува! Всичко носи – болка!
Смачкан на парчета и захвърлен в
боклука! Никога Роден! Никога!

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Виждам залеза, ти виждаш ли изгрева?
    Всичко носи – болка!
    Смачкан на парчета и захвърлен в
    боклука! Никога Роден! Никога!
Предложения
: ??:??