15.12.2007 г., 13:18 ч.

Никога вече 

  Поезия » Любовна
609 1 4


    Никога вече

 


Тъжно вали навън сега.
Самотата ридае в мойта душа.
Пак обвинява ме в нощта,
че предадох теб и любовта.

Никой няма да ме обича както ти.
Не може никой да сбъдне мечтите ми.
Страшно сажалявам, че погубих обичта.
Път обратен едва ли ще намеря, аз знам това.

Подиграх се с теб и милост нямах.
Що е болка, чак сега разбрах.
Убих всички твои чувства.
Но животът ме наказва сега,
в самота да съм обречена.

Искам те, но теб те няма до мен.
Няма го и щастието в моя ден.
Обичам те! Чак сега разбирам това
и бавно умирам аз в нощта.

Толкова е трудно да гледам отстрани.
В друга си влюбен вече ти.
Виновна съм и го признавам.
Но кажи какво да направя,
за да те забравя?

Душата ми не намира покой сега,
наранена е до болка тя.
Ще обичам само теб, аз знам това.
Но няма да срещна никога любовта.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??