17.05.2019 г., 12:10 ч.

Никой 

  Поезия » Гражданска
257 1 1

 

Никой

 

Не знам кога и как ще си отида,

Не ме интересува! Този свят

препълнен е от гняв и от обида!

Човек не може вечно да е млад!

 

Дали цветя на гроба ми ще има,

или сълзи от влюбени очи?

Съдбата своя дан от нас си взима!

Не трогва се от някакви молби!

 

Доволен ще съм в някоя молитва

името ми да се спомене

и след това отново да съм никой!

Така ще бъде много по-добре!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Определено, няма да си никой, Гога! С тази следа, която оставяш, ще живееш! Нали знаеш - човек е жив докато го помнят и споменават...Поздрави!
Предложения
: ??:??