26.11.2007 г., 21:20 ч.

Никой 

  Поезия » Любовна
475 0 2

Никой не може да те замести!

Никой не искам да те замества!

Искам само теб!

Искам изминалите дни да са наши.

Светът, който създадохме...

Пак да си до мен...

Боли ме, че те няма,

но знай, вечността ни чака...

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??