19.03.2007 г., 0:57 ч.

Никой не мой да мъ върни на СелУ 

  Поезия
913 0 5
Проблем аз имам наболял
От мъка един час не съм ял
Жените нещо все не ме аресват
А бабички по мене се заплесват

Пък аз юнак съм най-напет
Е май само малко разноглед
Плешив съм също, но с пърхут
Елегантен - като заден слонски бут

Пари имам - цели пачки в банки
Под формата на дългове гигантски
Коли си имам много, даже и камоинче
От малък си ги пазя в детското кашонче

Джентлемен - умен при това
До десет /почти/ мога да броя
Освен това езици знам безброй
- Девушка пойдьом домой и Ой Ой Ой...

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??