Никой идва винаги последен.
По-невидим и от нищото дори.
Дай му знак - бъди му просто верна.
Той завинаги ще те възнагради.
В ложата си кралска приеми го
и с изискана осанка приласкай.
Никой носи ти неписаната книга
пълна с приказки останали без край...
Никой ще порасне постепенно
от въздишките на твоите мечти.
Ще ти връчи булото неземно
с пръстена годежен от сапфир.
Но когато дойде ще е късно
да му кажеш не и на шега.
С Никой ти ще бъдеш кръстена
в замъка на вечното СЕГА.
© Младен Мисана Всички права запазени