12.07.2008 г., 23:45 ч.

Никоя 

  Поезия » Любовна
638 0 1

Влюбих се и сгреших,

отново само се нараних,

за теб никоя съм аз,

чувства е нямало между нас.

Влюбена и неразбрана,

отново разочарована.

Какво съм и коя -

знам вече, че съм никоя.

Като вълна от бряг

оттеглям се пак.

Не искам да слушам лъжи,

една истина поне ми кажи.

Кажи, че за теб съм никоя,

даже да боли, ще зная,

че си искрен с мен,

а не да се надявам ден след ден.

Простих, подадох ти ръка,

исках да бъда с теб в радост и тъга,

но ти отхвърли моя жест,

без всякакъв интерес.

Тръгвам си. Затварям тази врата,

зад която ме очакваше самота.

Вече няма да те безпокоя,

знаейки, че за теб съм никоя.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??