29.07.2007 г., 13:57 ч.

Нима не знаеш 

  Поезия
526 0 0
Нима не знаеш, че аз те обичам,
нима не знаеш, че страдам по теб.
За теб аз съм малко момиче,
което дарява живота с мечти.
Нима не знаеш, че вечно след теб
ще гледат моите сини очи.
Да, аз съм малко момиче
и за това ли ме отбягваш ти?

© Цветелина Дианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??