17.01.2017 г., 21:23 ч.

Нима страх те е? 

  Поезия » Философска, Друга
342 1 0

Нима звездите падат в морето
като мечти, изчезнали, угаснали?
Нима слънцето е кръгче в небето
за децата, вече пораснали?

Нима не е възможно да има
книга, непрочетена никога
от никого, неизпитана, неуловима,
но за всички лесно съзрима?

Нима страх те е да полетиш?
И затова назад свойте стъпки следиш?
Затова звездите падат в морето. 
Затова раят се крие на небето. 

© Цветелина Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??