30.05.2008 г., 0:57 ч.

Нима съм погубена 

  Поезия » Философска
505 0 5

Обикалям неспирно по белия свят
от ветровете безмилостно брулена.
А светът е без мирис, без цвят...
Господи, нима съм вече изгубена!

 

Обикалям, очаквайки нежната страст,
а намирам безразличност отрудена.
Всеки търси в живота богатство и власт.
Господи, стига ми да съм влюбена!

 

Обикалям самичка без никакъв страх
от надежда за щастие възбудена.
То е някъде там, обладано от грях...
Господи, искам го - не съм погубена.

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??