20.07.2010 г., 14:54 ч.

Нима знаеш 

  Поезия » Любовна
793 0 0

За болка ти недей ми говори,
болка, която не си изпитал дори.
За сълзи ти недей ми говори,
сълзи, които не проливаш ти.

 

Нима знаеш ти що е страдание,

тоз, подложил любовта ми на изгнание.
Нима знаеш как боли,
щом ти до мен не си.


За тъга ти недей ми споменава,

тъга, която теб не съкрушава.
На сълзите ми ти недей се надява,
ти ще си този, който ще дава, без да получава.


Нима знаеш да обичаш ти,

как за един душата да кърви.
Нима знаеш ти що е любов,

да бъдеш верен някому до гроб.

 

 

© Габриела Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??