11.06.2018 г., 22:58 ч.

Нирвана #2 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
681 0 1

Двамата с нея сме твоя Нирвана,
след всичко станало тя ти остана,
няма я болката в моята рана,
Нирвана за теб, Нирвана, Нирвана!

 

Двамата с нея сме твоя Нирвана,
единствено покоя след мен ти остана,
блаженството в това, че вече ме няма,
щом ме загубиш и вечер ме няма!

 

Единствено спомени в теб ще останат,
ще топлят те мястото там на дивана,
когато до мен седеше засмяна,
Нирвана за мен, Нирвана, Нирвана!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??