16.11.2010 г., 20:22 ч.

Нишан 

  Поезия » Любовна
610 0 1

Нишанът, Дано,

на левото рамо,

дето ми стори…

Толкоз време мина,

а още ми гори!

Пуста опустела

тая севда, Дано,

Рана, що нивга

нема да се затвори!

Що да чина?

Сонен ода денем

посред село.

Снагата ми - левентова,

а душата ми… Нефелна!

И боли…

 

Б.Калинов

08.11.2010г.

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Рана, що нивга
    нема да се затвори!
    Що да чина?
    Сонен ода денем
    посред село."
    Прилича на тъжна родопска песен...!!!

Предложения
: ??:??