1.06.2007 г., 5:10 ч.

Нищо /1/ 

  Поезия
430 0 8

Нищо не искам,
нищо не търся,
нищо не постигам,
нищо не опитвам.
Нищо не изричам,
само истини и чувства,
които от душата ми извират
и сърцето ми изпитва.
Нищо не мисля -
понякога е толкоз трудно...
Нищо не взимам,
нито искам да имам...
Спечелих и достигнах -
до върха на айсберга (от мечтите си),
създадох свое семейство,
намерих си приятели искрени.
Нищо не искам в замяна от тях,
(от семейството и приятелите),
нека само, нека само ми позволят да ги обичам!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??