4.01.2017 г., 23:24 ч.

Нищо любовно 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
240 0 0

Нищо любовно

в себе си не намирам

и е мръсно в грозната стая

как искам розово да имам

да я боядисам, да забравя...

Любовта е черна, кална

а за розовото все нямам време,

крача си свободно в чернотата.

Светлите тонове не са за мене...

© Flamena Ivanova Всички права запазени

по желание на Б.Г

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??