9.08.2008 г., 7:56 ч.

Нищо ново под слънцето 

  Поезия » Любовна
689 0 4
Нищо ново под слънцето.
Хора различни,
но еднакво обичат,
еднакво болят.
Ти си мислиш единствен си -
колко си сбъркал
и преди теб била съм
щастлива жена...
Нищо ново под слънцето.
Нито аз,
нито ти.
И това, че си тръгваш,
просто в случая
мен ме боли.
Има много раздели
и много разплакани сънища,
и луната белее
от чужди тъги.
Нищо ново под слънцето.
Просто във случая
от душата ми
тръгваш си ти...

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??