3.06.2022 г., 19:13 ч.

Нищо по-красиво 

  Поезия
270 0 5

 

Дъжд  напояващ от небето заваля,

словата Ти разкриха чудни тайни.

Неизмерима мъдрост ороси поля

и заблестяха цветове безкрайни.

Приведено сърцето през скръбта,

далеч от защитеното удобство,

блести подобно перла във прахта,

крачката към сладкото Му робство.

Проглеждам облагороден и друг,

разбирам няма нищо по-красиво

да следвам волята Му. С всеки звук,

светлина в душата се излива.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??