2.04.2008 г., 10:00 ч.

Ниски небеса 

  Поезия » Пейзажна
702 0 2
Усещам една голяма есен
в закъсняващата пролет.
Прецъфтяваща трева в полето
е слънчевият ден.
И отново тези ниски небеса
ще ме пронизват като обида,
на която вече
не мога с нищо да отвърна...

© Свилен Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??