31.01.2013 г., 18:00 ч.

Нито миг 

  Поезия » Любовна
640 0 0

 Не искам за друга и миг да помисля,

  да се взирам в нечие чуждо лице.

 Любовта към теб е желана и чиста,

за да бъдеш избора в мойто сърце!

  

 Приеми ме, дай ми свободата,

 обвита с преданата ти любов!

 С появата си напълни ми душата,

 приемайки щастливо всеки мой зов!

 

 Вече съм този, който е истински жив,

 вървейки напред, обичащ те до полуда!

 Единствено ти допълни моя стих,

 любов, която с теб да заслужа!

© Сед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??