6.04.2008 г., 10:30 ч.

Но? 

  Поезия » Любовна
525 0 2

Остана

спомен за любов...

Сълзите ми

се втурнаха в реката!

А твоето сърце

мълчи...

И няма повик,

няма зов...

Сама съм!

Даже и луната

след теб се скри!

И няма на кого

да кажа:

"Спри!"...

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??