Apr 6, 2008, 10:30 AM

Но? 

  Poetry » Love
524 0 2

Остана

спомен за любов...

Сълзите ми

се втурнаха в реката!

А твоето сърце

мълчи...

И няма повик,

няма зов...

Сама съм!

Даже и луната

след теб се скри!

И няма на кого

да кажа:

"Спри!"...

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??