10.10.2015 г., 20:23 ч.

Но... 

  Поезия » Любовна
546 0 2

Понякога, в най-тъмните ми нощи,

Когато мракът хладен ме прегърне,

Завръща ми се… Връща ми се още-

Все там, където няма да се върна.

 

И бронята ми здрава се отпуска,

И пътят ми към пътя ти ще свърне.

 

Целувам те. Но след това те пускам.

Не се шегувах. Няма да се върна.

 

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??