Понякога, в най-тъмните ми нощи,
Когато мракът хладен ме прегърне,
Завръща ми се… Връща ми се още-
Все там, където няма да се върна.
И бронята ми здрава се отпуска,
И пътят ми към пътя ти ще свърне.
Целувам те. Но след това те пускам.
Не се шегувах. Няма да се върна.
© Любимата All rights reserved.