6.07.2008 г., 8:03 ч.

Но аз ще те намеря... 

  Поезия » Любовна
734 0 18
        Но аз ще те намеря...

Планините - сбъднати морета -
и плуваш с оглушели лодки,
аз тихо се провирам по греблата
и пяна ставам - сипеща некроткост...

И облаците - бели магистрали -
не чакат лято, за да имат пристан,
дъждовното ухание раздали -
целунали самия свят измислен...

Планините - сбъднати полета -
нотно щурчови цигулки свирят,
по лъковете - цялата треперя -
измислен си, но аз ще те намеря!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??