31.01.2008 г., 19:02 ч.

Но не за мен 

  Поезия » Любовна
536 0 2

Но не за мен

За нея си готов всичко да направиш,
да й подариш дори и рая,
в мислите си ти не я оставяш,
а за мен не искаш и да знаеш.

А аз те обичам повече от мен,
повече от всичко скъпо на света,
но не за мен започва твоят ден,
а - за твоята звезда.

Но не за мен е твоята любов,
не за мен са твоите мили думи,
не дочуваш моя нежен зов,
не мога аз да те целуна.

Не за мен са красивите цветя,
с които усмихнат покрай мен минаваш,
готова съм всичко да ти простя,
но не за мене си готов да страдаш.

Не за мен са погледите топли,
а как ми се иска да беше така,
но не за мен са твоите вопли
и не аз съм в сънищата ти в нощта.

Сърцето тайно се надява,
че ще го стоплиш някой слънчев ден,
но не за мене слънцето изгрява,
имаш много обич, но не е за мен!

23.07.2007

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??